Fantasztikus képek – lerakták az üveglapokat a sátoraljaújhelyi függőhídon

Megosztás

Jól haladnak a munkálatok, most egy újabb fontos mérföldkő történt a Nemzeti Összetartozás Hídjának építésekor. Felkerültek az üveglapok, amelyről látványos fotók készültek.

A fényképeket Tóth Istvánnak köszönhetjük, aki a közösségi médiában tette közkinccsé ezeket a csodálatos képeket.

Nagy volt a sürgés a csütörtöki napon (2024.03.21.) a Nemzeti Összetartozás Hídján. A szerkezeti elemek szerelése, ellenőrzése mellett a mai napon egy újabb jelentős állomásához érkezett az építkezés. A híd legmagasabb pontján lett kialakítva az a járófelület ahol üveglapokat helyeznek el, melyen az átjárás még inkább megemeli az adrenalin szintjét majd a látogatónak.

A hídon volt aki láblógatva végezte a szerelést, de volt olyan is akinek a munkája lentről akrobata mutatványnak tűnt a nézelődő számára. Persze mindezt megfelelő biztonsági előírások mellett végezték. Délután már a helyén volt az első üvegtábla, s a következő napokban a további három darabbal teljesen átjárható felület lesz majd a Szár-hegyet és a Vár-hegyet összekötő hídon – tudta meg szerkesztőségünk Tóth Istvántól.

Várjuk már a híd teljes elkészültét, bár az építés során rengeteg vitát kiváltott annak elhelyezése, például a rengeteg fakivágás miatt. A Borsod24 jótanácsa: tériszonyosoknak nem való felvételek következnek.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek